Çiçekçiler bile anlayamadı! Hepsi birbirine benziyor: 6 saniyede farklı çiçeği bulmak neredeyse imkansız!

Çiçekçiler bile anlayamadı! Hepsi birbirine benziyor: 6 saniyede farklı çiçeği bulmak neredeyse imkansız!

Çiçekçilerin bile farkına varamadığı bu test hafızanızın sınırlarını zorlayacak. Farklı çiçeği bulmak için yalnızca 6 saniyeniz bulunuyor. Çiçekçiler bile bu farkı anlayamadı. İşte herkesin zorlayan çiçek testi…

Zeka sınırlarınızın en uç noktalarına erişebileceğiniz muhteşem bir test ile geldik. Bu testin sonucuna ne bahçıvanlar ne de çiçekçiler ulaşıyor. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi kullanarak 6 saniyede farklı çiçeği bulunuz. İşte herkesin zorlayan çiçek testi…

FARKLI ÇİÇEĞE ODAKLANIN

Birbirinin tıpatıp aynısı olan çiçeklerden yalnızca bir tanesi diğerlerinden farklı olduğunu gösteriyor. Sizin yapmanız gereken 6 saniye içerisinde zihninizi zorlayarak farklı çiçeği bulmanız olacak. Hep beraber testte geçelim.

Bahçıvanların bile gözünden kaçtı! Resimdeki farklı çiçeği sadece gerçek dahiler 6 saniyede buluyor - Resim : 1

Resimdeki farklı nesneyi bulanları şimdiden ayakta alkışlıyoruz. Ancak testin sonucuna ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testi yeniden çözebileceğiniz gibi aşağıdan kolay bir şekilde sonucunu öğrenebilirsiniz.

ÇİÇEK TESTİ SONUCU

Farklı çiçeğin ortasındaki yuvarlak kısmı diğerlerinden daha küçüktür.

Bahçıvanların bile gözünden kaçtı! Resimdeki farklı çiçeği sadece gerçek dahiler 6 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN