Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı soyadını değiştiriyor

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı soyadını değiştiriyor

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh, soyadından "Pitt" ekini çıkararak ismini "Shiloh Jolie" olarak değiştirmek için resmi adımları attı. Kaliforniya yasalarına göre, bu süreç için gerekli olan gazete ilanını Los Angeles Times'ta yayınladı.

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ilk biyolojik kızları Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, soyadından "Pitt" ekini çıkararak sadece "Shiloh Jolie" olarak anılmak için resmi başvuruda bulundu. Shiloh, isim değişikliği sürecinde Kaliforniya yasalarına göre bir sonraki adımı da tamamladı.

365655.jpg

GAZETEYE İLAN VERDİ

18 yaşındaki Shiloh, soyadını değiştirmek için yaklaşık iki ay önce mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Kaliforniya eyaletinin isim değiştirme sürecine göre, bir yargıç başvuruyu onaylayabilmesi için yasal formların bir ay boyunca bir gazetede yayınlanması gerekiyor.

1651164.jpg

Shiloh, Los Angeles Times'ta ismini "Shiloh Jolie" olarak değiştirmek için başvuruda bulunduğunu duyuran bir metin yayınladı.

46456.jpg

SHİLOH, ANNESİ İLE YAŞIYOR

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanmasının ardından Shiloh ve diğer beş kardeşi anneleri Angelina Jolie ile yaşıyor. Çiftin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh, 2006 yılında Namibya'da dünyaya gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN