'Bir Zamanlar Çukurova' İtalya'da reyting rekoru kırdı

'Bir Zamanlar Çukurova' İtalya'da reyting rekoru kırdı

İtalya'da 'Terra Amara' ismiyle yayınlanan, başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi, büyük finalinin yayınlandığı 8 Haziran Cumartesi akşamı reyting rekoru kırdı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TIMS&B Productions imzalı "Bir Zamanlar Çukurova", 8 Haziran Cumartesi günü yayınlanan büyük finaliyle İtalya'da son kez ekrana geldi.

Ranini.tv'nin haberine göre, İtalya'da "Terra Amara" ismiyle izleyiciyle buluşan dizi, yayınlandığı Access Time ve Canale 5 kanallarının prime-time yayın saatinde yüzde 18,2, gece geç saatlerde ise yüzde 19,83 izlenme payı elde etti. Dizi, bu sonuçla ülkede çok takip edilen yarışma programı "L’acchiappatalenti"nin final bölümünü geçti.

PAPA ÖZEL YAYININI GERİDE BIRAKMIŞTI

Dizi, geçtiğimiz ocak ayında da Papa Francis'in konuk olarak katıldığı özel bir televizyon programından daha fazla reyting almıştı.

Aynı zamanda İtalya’nın en önemli etkinliklerinden biri olan Sanremo Müzik Festivali ile aynı anda yayınlanan "Bir Zamanlar Çukurova", 2.3 milyon İtalyan izleyiciyi kendine çekerek yüzde 10,14 izlenme payı elde ederek festivali geride bırakmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN