‘Uçan su’ ismiyle anılıyor, herkesi hayran bırakıyor! Ne Antalya’da ne de Muğla’da bulunuyor

‘Uçan su’ ismiyle anılıyor, herkesi hayran bırakıyor! Ne Antalya’da ne de Muğla’da bulunuyor

Türkiye'de Uçan su ismiyle anılıyor görenleri kendine hayran bırakıyor. Üstelik bu güzellik ne Antalya'da ne de Muğla'da yer alıyor. Doğunun cenneti o şehir uçan suyuyla adından söz ettiriyor.

Hem yaz hem de kış aylarında etkisini gösteren yağışlar nedeniyle gür akan suyu ile dikkat çeken Susuz Şelalesi, doğa tutkunlarının adeta çekim platosu haline dönüşüyor. Kars'ın eşsiz cennetini görmek isteyenler arabasına atladığı gibi soluğu bu yerde alıyor.

KARS'IN EŞSİZ GÜZELLİĞİ

Kars-Ardahan karayolunda yer alan ve 75 metre yükseklikten akan Uçan Su olarak bilinen Susuz Şelalesi her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor. Susuz Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje ile hayata kazandırılan şelale mesire alanı olarak kullanılıyor. Hem piknik yapabileceğiniz hem de seyir tarafından şelaleyi izleyebileceğiniz muhteşem bir alana sahiptir.

Uçan su" Susuz Şelalesi, kar ve yağmur sularıyla daha coşkun akıyor

Kış aylarında büyük çoğunluğu buzla kaplanan şelale gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı haline dönüşüyor. Zaman zaman suyun aktığı yere doğru fotoğraf çektirebileceğiniz gibi kış ve yaz mevsiminde etkili olan yağışlar ile gür akan şelalesi çevresini kaplayan yeşil örtü ile de cazibe merkezi oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN