Türkiye'de bu tatlıyı başka yerde yapan yok! İzmir'in meşhur Kralın Tatlısı: Yemeden dönen üzülür

Bu tatlı bildiklerinizde değil! Türkiye'de bu tatlıyı başka yerde yapan yok! Sadece İzmir’de satılıyor! İzmir'in meşhur Kralın Tatlısı! İzmir’e yolu düşen yemeden dönmesin. Yemeden dönen üzülür...

Türkiye'nin gastronomi haritasında özel bir yeri olan İzmir'in Çamdibi semtinde bulunan Öz Kral, unutulmaz bir tatlı deneyimi sunuyor. Kendi özel tatlısı olan Kralın Tatlısı ile gönülleri fethediyor. 1983 yılından bu yana misafirlerine hizmet veren Öz Kral, su muhallebisi tabanı üzerine ezilmiş Halep tatlısı, krema, süt kaymağı, hindistan cevizi ve fındık ile zenginleştirilmiş bu eşsiz tatlıyı sunuyor.

BU TATLI BİR TEK ORADA YAPILIYOR

İzmir'in meşhur tatlısı Kralın Tatlısı, hafif yapısı ve muhteşem lezzetiyle tatlı tutkunlarını kendine hayran bırakıyor. Su muhallebisi ile Halep tatlısının buluşması, üzerine eklenen krema, süt kaymağı, hindistan cevizi ve fındıkla tam bir lezzet şöleni sunuyor.

30 LİRAYA SATILIYOR

Öz Kral'da Tatlı Keyfi Çamdibi'ndeki Öz Kral şubesinde sunulan Kralın Tatlısı, 30 TL gibi uygun bir fiyatla tatlı severlerle buluşuyor. İzmir'e yolunuz düşerse, bu eşsiz tatlıyı denemeden dönmeyin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN