Türkiye’de Bali havası estiren otel! Burayı gören yurt dışının yüzüne bakmayacak! Türkiye’nin cennet köşesi

Türkiye'nin keşfedilmeyi bekleyen pek çok farklı noktası yer alırken burayı gören bir daha yurt dışının hayalini kurmayacak. Türkiye'de Bali havası estiren bu Otel görülmeye değer yerler listesinde ilk sırada konumlandırılacak. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de en çok turist çeken şehirlerarasında yer alan Muğla, birçok güzelliği de kendi içerisinde saklıyor. Türkiye'nin gizli kalmış cennet köşelerine günbegün açığa çıkaran Muğla, bu oteli ile herkesi Bali'ye götürüyor. İşte tüm detaylar…

KİMSE BAŞKA YERDE TATİL YAPMAK İSTEMEYECEK

Muğla'nın Fethiye ilçesi en çok turist çeken noktalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Faralya'nın gizli cennet köşelerinden biri olarak bilinen bu mekan keşfedilmeyi bekleyen mükemmel bir otel olarak biliniyor. Bir otelden çok daha fazlasını sunan bu yer renk cümbüşüyle sizi adeta büyülüyor.

Perdue Hotel, Fethiye| Hotels.com

Doğanın tüm renklerini görebileceğiniz bu otelde doğa dostu malzemelerle tasarlanan mükemmel bir atmosfer sunuluyor. İster doğanın tadını çıkarın isterseniz de terasınızda bulunan jakuzi ile konforun ve rahatlığın farkına varın. Perdue Otel geniş bahçesi ve Akdeniz manzarası ile doğa ile iç içe bir deneyim yaşamanıza da olanak tanıyor. Valizini toplayan bu yıl soluğu Fethiye'de alacak.

Perdue Hotel | Etstur

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN