Tunç Soyer'den İzmir mesajı: Kimsenin yüzünü eğdirecek bir şey yapmadık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin yöneticileriyle buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fark yarattığını ifade eden Soyer, “Hiç kimsenin yüzünü yere eğdirecek, utanacağı bir şey yapmadık. İzmir’e şaibesiz tertemiz bir iz bırakmış oluyoruz” ifadeleri dikkat çekti.

İzmir Marina’daki Nefes Restoran’da düzenlenen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin yöneticileriyle buluşan Soyer'in açıklamaları dikkat çekti. "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok zor günlerden geçtik. İyi şeyler yapma gayretiniz bence son derece kıymetli." diyen Soyer herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

6 Şubat depremini hatırlatan Soyer "Olağanüstü bir gayretle çalıştık. Büyükşehirler, sadece bir deprem bölgesiyle eşleştirilirken biz dört deprem bölgesinde çalışma yürüttük. Konteyner kentler kurduk. Bütün samimiyetimle söylüyorum ki 11 büyükşehir belediyesi içinde her anlamda en başarılı belediye İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir." dedi.

'DİĞER BELEDİYELER İLE ARAMIZDA UÇURUM VAR'

Bu beş başkanlığı sürecinde yaptıklarını anlatan Soney "Altyapıda, sosyal hizmetlerde, tarımda, hangi açıdan bakarsanız bakın, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyeler arasında uçurum var. Burada tevazu göstermek olmaz, bu bir gerçek. Her birimiz bunun gururuyla hayatımızı devam ettireceğiz. Son nefesime kadar taşıyacağım bir gurur bu. İnsanı diğer canlılardan ayıran en büyük farklılık iz bırakma gayretidir. Bence yaptıklarımızla bunu sağladığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

“İZMİR’E ŞAİBESİZ TERTEMİZ BİR İZ BIRAKMIŞ OLUYORUZ”

Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak beş yılda hiç kimsenin yüzünü yere eğdirecek, utanacağı bir şey yapmadık. Gururla, başımız dik, alnımız açık, övüneceğimiz işler yaptık. Bence bu her şeyden kıymetli. İzmir’e şaibesiz tertemiz bir iz bırakmış oluyoruz. Bu beş yıl benim için unutulmaz anılarla geçti. Hayatımda çok güzel izler bıraktınız. Bu anıları büyük bir gururla taşıyacağım." ifadeleri dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

CHP'de 29 Ocak (2024) Pazartesi günü Parti meclisindeki oylama sonuçlandı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Cemil Tugay'ın adaylığı onaylandı. Aday gösterilmeyeceğine dair kararın kendisine MYK toplantısından 5 dakika önce bildirildiğini belirten Soyer bunun siyasi nezaketsizlik olduğunu söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN