TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu

Dijital platform Tabii, yeni yayın dönemine ücretli abonelik seçeneğiyle başlıyor. Tabii Premium, yeni özellikler sunacak. Aylık 99 TL olarak belirlenen Tabii Premium, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve diğer önemli spor organizasyonlarını reklamsız izleme imkanı tanıyacak.

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa'nın yayın haklarını 3 yıllığına aldıktan sonra, Türkiye'nin dijital platformu Tabii'den duyuru geldi.

ARTIK ÜCRETLİ OLUYOR

Yeni dönemde Tabii, ücretli abonelik seçeneğiyle futbolseverlere ve dizi-film meraklılarına reklamsız olacak.

Tabii Premium adı verilen bu yeni üyelik paketi, kullanıcılarına UEFA'nın tüm büyük organizasyonlarındaki maçları en yüksek kalitede ve reklamsız olarak izleme imkânı sunacak. Türk takımlarının maçları, şifresiz olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1 üzerinden yayınlanmaya devam ederken, yabancı takımların karşılaşmaları ise sadece Tabii Premium üyelerine özel olacak.

Tabii Premium üyeliği sadece futbolseverlere değil, geniş bir içerik yelpazesi arayan izleyicilere de hitap ediyor. UEFA maçlarının yanı sıra 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler ve belgeseller, çocuk içerikleri ve TRT'nin geniş arşivi de bu paketin içinde yer alıyor. Üstelik, kullanıcılar bu içerikleri istedikleri zaman indirebilecek ve en yüksek kalitede izleyebilecekler. Tabii Premium, ayrıca 24 saat geri alma özelliğiyle izleyicilere zaman kısıtlaması olmadan içeriklere erişim sağlıyor.

Tabii Premium üyeliği, aylık 99 TL olarak belirlendi ve 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren kullanıma sunulacak. Ücretsiz üyelik seçeneğiyle devam etmek isteyenler ise TRT’nin binlerce saatlik arşivine ve canlı TRT kanallarına reklamlı olarak erişmeye devam edebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN