Sultangazi'de kanlı soygun: 1 kilo altınla kayıplara karıştılar

Sultangazi'de bir kuyumcu evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar, yaklaşık 1 kilogram altın dolu çantayı alarak kaçarken ağır yaralanan kuyumcu hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kanlı soygun, mahallede büyük şok etkisi yarattı. İddiaya göre, kuyumculuk yapan 38 yaşındaki yabancı uyruklu M.M., iş yerini kapatıp evine dönerken kendisini takip eden iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

9973169.jpg

1 KİLO ALTINLA KAÇTILAR

Saldırganlar, kuyumcunun taşıdığı, içerisinde yaklaşık 1 kilogram altın olduğu tahmin edilen çantayı alarak olay yerinden koşarak kaçtı.

9973163.jpg

KUYUMCU HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı saldırıda ağır yaralanan M.M., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kuyumcu hayatını kaybetti.

9973165.jpg

Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, saldırganların olay sonrası kaçma anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN