Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yangın: Hastalar tahliye ediliyor

İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi'nin poliklinik bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın alarmı üzerine hastanede bulunan tüm hastalar güvenli bir şekilde tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Devlet Hastanesi'nde çıkan yangın nedeniyle sağlık çalışanları ve hastalar büyük panik yaşadı.

Hastanenin poliklinik bölümünde çıkan yangın sonucu itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangının çıkış nedeni henüz kesin olarak belirlenmemişken, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, tüm hastaların güvenli bir şekilde tahliye edildiği ve herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN