Sokakta bulduğu taştan tektaş yüzük yapıp eşine hediye etti! Gerçeği öğrenince şaşkına döndü

Dışarıda gördüğü ilginç taşı alarak evine götüren adam, analiz yapılması için taşı ODTÜ'ye gönderdi. Gelen raporla şaşkınlık yaşayan adam, taşı kuyumcuya götürerek eşine vermek için tektaş yüzük yaptırdı. İşte detaylar...

Antalya'da yaşayan Aycan Çağdaş Şikar, boş arazide bulduğu meteor taşından 20 yıllık eşine evlilik yıl dönümüne özel tektaş yüzük yaptırdı.

meteor-tasindan-esine-evlilik-yil-donumunde-tektas-yuzuk-yaptirdi-1.jpg

METEOR TAŞINDAN TEKTAŞ YÜZÜK YAPTIRDI

Hizmet sektöründe çalışan Aycan Çağdaş Şikar, Kayseri'de boş bir arazide bulduğu taşın özel olduğunu düşünerek analiz için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümüne gönderdi. Burada yapılan analizde taşın meteor taşı olduğu belirlendi.

20 yıllık eşi Çiçek Şikar, için özel bir hediye almak isteyen Aycan Çağdaş Şikar, tasarımcı arkadaşı Çağrı Yılmaz'dan meteor taşından yüzük yapmasını istedi. Bu talebi olumlu karşılayan Çağrı Yılmaz da meteor taşından tek taş bir yüzük tasarlayıp Aycan Çağdaş Şikar'a teslim etti.

Aycan Çağdaş Şikar, evlilik yıldönümünde eşine güzel ve farklı bir hediye verdiğini söyledi.

meteor-tasindan-esine-evlilik-yil-donumunde-tektas-yuzuk-yaptirdi-2.jpg

"METEOR TAŞINI KESERKEN ZORLANDIM"

Eşinin de mutlu olduğunu dile getiren Aycan Çağdaş Şikar, "20. yılımızı unutulmaz bir şekilde kutlamak istedim. Daha önce Kayseri'de bulduğu ve ODTÜ tarafından da meteor taşı olduğu tespit edilen taşı saklıyordum. Bundan yüzük yapılıp yapılmayacağını arkadaşıma sordum, o da olabileceğini söyledi. Estetik açısından farklı bir yüzük ortaya çıktı" dedi.

Tasarımcı Çağrı Yılmaz da ilk defa meteor taşından yüzük yaptığını belirtti.

Yıllardır pırlanta işlediğini anlatan Çağrı Yılmaz, "İlk defa meteor taşını işledim. Kesmesi oldukça zordu, zorlandığımız alanlar oldu ama emeğimize değdi. Eşi olmayan bir yüzük yaptık" diye konuştu.

meteor-tasindan-esine-evlilik-yil-donumunde-tektas-yuzuk-yaptirdi-3.jpg

meteor-tasindan-esine-evlilik-yil-donumunde-tektas-yuzuk-yaptirdi-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN