Sezonun ilk kruvaziyeri Bodrum'da! 475 turist ziyaret etti: Yıllık hedef 100 binin üzerinde

Sezonun ilk kruvaziyeri Bodrum'da! 475 turist ziyaret etti: Yıllık hedef 100 binin üzerinde

Yaz yaklaşırken, sezonun ilk kruvaziyeri Bodrum'da! 475 yolcuyu taşıyan 'Silver Spirit' ünlü tatil noktasına demirledi! Yıllık hedef ise 100 binin üzerinde...

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyeri olan 'Silver Spirit', 475 yolcuyla birlikte limana demir attı. Sabahın erken saatlerinde Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne ulaşan 212 metre uzunluğundaki gemi, İstanbul'dan hareket ederek Bodrum'a geldi. Bahama bayrağı taşıyan Silver Spirit, ABD ve İngiltere vatandaşlarının ağırlıkta olduğu 475 yolcu ve 410 mürettebatıyla Bodrum'a ulaştı.

Yolcu gemisinden inen turistler, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci tarafından karşılandı. Bodrum Çarşısı'nda alışveriş yaparak ilçenin tarihi noktalarını ziyaret eden turistler, şehrin güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Silver Spirit, 7 Nisan saat 23:00'da Rodos'a hareket ederek Bodrum'dan ayrıldı.

HEDEF 130 BİN

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyeri geldi - Son Dakika Haberleri

Bu yıl Bodrum'a toplamda 97 yolcu gemisinin gelmesi ve 100 binin üzerinde yabancı turisti ağırlaması bekleniyor. Ayrıca, Kos ve Rodos adalarına düzenlenecek feribot seferleriyle de 130 bin civarında yolcunun hizmet alması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN