Obruklar bölge halkının korkulu rüyası oldu: Her geçen gün büyüyor

Obruklar bölge halkının korkulu rüyası oldu: Her geçen gün büyüyor

Karaman’ın Akçaşehir beldesinde meydana gelen obruklar gün geçtikçe genişliyor. Elma bahçelerindeki ağaçların kuruduğunu ifade eden Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, bölgedeki obruk sayısının hızla arttığını ve halkın tedirgin olduğunu açıkladı.

Karaman’ın Akçaşehir Belde Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, belde merkezine 2 kilometre uzaklıkta bulunan elma bahçesinde meydana gelen obruğun her geçen gün büyüdüğünü ve bahçedeki ağaçların kuruduğunu bildirdi.

10120659.jpg

Konya Karapınar’daki obruk oluşumlarının Karaman sınırlarına da sıçradığını ifade eden Yeşildaş, yöre halkının büyük bir tedirginlik içinde olduğunu vurguladı. Yeşildaş beldelerin Karapınar ilçesine 35 kilometre uzaklıkta olduğunu belirtti.

10120662.jpg

'HERKES 'NE ZAMAN ÇÖKECEK' KORKUSU YAŞIYOR'

Soner Yeşildaş, 2022’den bu yana bölgede obruk oluşumlarının arttığını ve halkın sürekli bir çökme korkusu yaşadığını belirtti. Yeşildaş, "Bu oluşumlar bizleri de korkutuyor. Herkes ne zaman çökecek korkusu yaşıyor. Buraya 5 kilometre mesafedeki Ambar köyü yakınlarında da büyük obruklar oluşmaya başladı. " diye konuştu.

10120664.jpg
Akçaşehir Belde Belediye Başkanı Soner Yeşildaş

'ASILSIZ İHBARLAR BİLE GELİYOR'

Bu korkuların halk arasında paniğe neden olduğunu ve asılsız ihbarların ortaya çıktığını söyleyen Yeşildaş, "Traktörün obruğa düştüğü yönünde yanlış ihbarlar alabiliyoruz. " dedi.

10120663.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN