Ne sınav ne puan şartı var! Bu üniversitede okuyabilirsiniz

Ne sınav ne puan şartı var! Bu üniversitede okuyabilirsiniz

Anadolu Üniversitesi’nden Sınavsız İkinci Üniversite Fırsatı! Sınav Derdi Yok, Puan Derdi yok…İşte Detaylar

Anadolu Üniversitesi, kariyerinde ilerlemek, yeni alanlar hakkında bilgi edinmek ve hayallerinin peşinden koşmak isteyenler için sınavsız ikinci üniversite imkanı sunuyor. Bu program, yüksek öğrenim veya üniversite mezunu olan bireylerin lisans ve önlisans programlarına başvurmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, önlisans veya yüksekokul mezunu olanlar da önlisans programlarına kayıt yaptırma fırsatına sahip.

SINAVSIZ 2. ÜNİVERSİTE KAYITLARI BAŞLADI MI?

2024-2025 akademik yılı için başvurular 16 Temmuz’da başlayacak ve 18 Ekim’de sona erecek. Programa katılan öğrenciler, diploma eklerini Avrupa Kredi Transfer Sistemi (ECTS) üzerinden alırken, diplomalarını QR kod ile dijital ortamda edinebilecekler.

img-9922.webp

Anadolu Üniversitesi, 39 önlisans ve 21 lisans programı ile geniş bir eğitim yelpazesine sahiptir. Bu programlar arasında kültürel miras ve turizm yönetimi, mutfak sanatları, felsefe ve havacılık yönetimi gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Öğrenciler, Anadolum e-Kampüs Öğrenme Yönetim Sistemi aracılığıyla 30.000’in üzerinde ders materyaline ücretsiz erişim imkanı bulacaklar. Ayrıca, haftalık canlı dersler ve çeşitli çevrimiçi öğrenci toplulukları ile etkileşimli öğrenme deneyimlerini yaşayacaklar.

Kayıt işlemleri, Anadolu Üniversitesi’nin kayıt web sitesi üzerinden e-devlet şifresi kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra, Türkiye genelindeki 81 Açıköğretim Fakültesi ofisi, kayıt ve bilgi desteği sağlamaktadır. Öğrenciler, Türkiye genelinde bulunan 110 sınav merkezinde veya yurtdışında, 42 ülkedeki belirlenmiş merkezlerde sınavlara katılma imkanı bulacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN