Ne Muğla, ne de Antalya! O ilimizde oteller yüzde yüz doluluğa ulaştı: Bayram tatili için değil

Ne Muğla, ne de Antalya! O ilimizde oteller yüzde yüz doluluğa ulaştı: Bayram tatili için değil

Ne Muğla, ne de Antalya! O ilimizde otellerin doluluk oranı yüzde yüze ulaştı! Bayram tatili için değil, Süper Kupa maçı için...

Şanlıurfa'da yarın saat 21.30'da gerçekleşecek olan Süper Kupa maçı, kentte turizm hareketliliğinin artmasına sebep oldu. Maçın tarihinin belirlenmesiyle birlikte, hem bayram tatili hem de maç heyecanını Şanlıurfa'da yaşamak isteyenler bilet bulmakta güçlük çekiyorlar.

OTEL DOLULUK ORANI YÜZDE YÜZE ULAŞTI

Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu - Aydın Haber, Son Dakika Aydın Haberleri| Aydinpost.com

Otobüs şirketlerinde de yoğunluklar yaşanıyor. Bayram tatili dolayısıyla otellerde yaşanan yoğunluk, Süper Kupa maçıyla birlikte daha da arttı. Bölgedeki otellerin doluluk oranları yüzde yüzü bulduğu belirtiliyor.

Turizmci Ercan Saygı, Galatasaray kafilesini otellerinde ağırlayacaklarını ve kupa maçıyla ilgili olarak tüm hazırlıklarını günler öncesinden tamamladıklarını ifade etti.

Kebap ustası Salih Akkuş, kente gelecek olan taraftarlara "ciğer kebabı yemeden gitmeyin" tavsiyesinde bulundu. Şanlıurfa'ya çeşitli illerden gelen taraftarlar ise maç için heyecanlı olduklarını belirterek, takımlarına başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN