Ne Ayvalık ne de Fethiye! En iyi 10 otel sıralandı! Bu otellere tatile giden asla dışarı çıkmıyor

Ne Ayvalık ne de Fethiye! En iyi 10 otel sıralandı! Bu otellere tatile giden asla dışarı çıkmıyor

Bu yıl tatile gitmek isteyenler ne Ayvalı ne de Fethiye'yi tercih etmeyecek. Muğla'nın en çok tercih edilen tatil adresi Marmaris'te mutlaka gitmeniz gereken 10 Otel sıralandı. Bu otele bir kez giden bir daha çıkmak istemiyor.

Marmaris'in etsiz koyları, denizi ve tarihi dokusuyla birlikte her yıl binlerce yerli ve yabancı turist unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamaktadır. Marmaris'in en iyi otellerinde bir kez tatil yapan bir daha başka bir rotaya yönelemiyor. Şehir tadında hem de doğanın içerisinde tüm imkanlarınızın elinin altında olacağı bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

MARMARİS'İN EN İYİ 10 OTELİ

ORKA LOTUS BEACH HOTEL (İçmeler, Türkiye) - Tatil Köyü Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Orka Lotus Beach

Doğa ile iç içe bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi Orka Lotus Beach olacak. Konaklayan misafirleri özel peyzajda şezlong ve şemsiyenin ücretsiz olduğu bu yerde su parkı, yüzme havuzu, 4 açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. SPA merkezi, sauna, hamam ve masaj uygulamaları hizmeti sunuluyor. Sabah kahvaltısı ile birlikte geç kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi açık büfe servisde bulunmaktadır. Onun yanı sıra Osmanlı, İtalyan ve Çin mutfağının eşsiz lezzetlerinden de A la Carte restoranlardan da yararlanabilirsiniz. Gün içerisinde dondurma, Waffle ve pasta ikram edilirken İçmeler bölgesinde dalış, tekne turu, doğa yürüyüşü ve kano gibi farklı aktivitelerde sunulmaktadır.

PREMIER NERGIS BEACH HOTEL (Marmaris, Türkiye) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Premier Nergis Beach & Spa

Denize sıfır bir konumda tatil yapmak istiyorsanız tercihiniz Premier Nergis Beach Otel olacak. Yenilenen tesis içerisinde konforlu Odalar, barlar ve restoranlar yer alırken spa ve Fitness Merkezi ile birlikte yetişkin ve çocuk havuzlu, toplantı salonu A la Carte restoranlar ve plaj bulunmaktadır.

TUI BLUE Grand Azur, Marmaris – Updated 2024 Prices

Tui Blue Grand Azur

Eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak için denize sıfır konumuyla öne çıkan Tui Blue Grand Azur açık havuz ve kapalı havuz olmak üzere plajı ile de dünyanın dört bir yanından birçok turisti ağırlıyor. Türk ve dünya mutfaklarının tadına varabileceğiniz bu otelde gün boyu serinletecek içeceklerin ve atıştırmalıkların sınırsız olduğu bir hizmet sunuluyor. Otelin yüksek kapasitesinin yanı sıra son teknolojik donanımı ile birlikte muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Otel içerisinde SPA merkezinde sauna, hamam, buhar odası, kapalı havuz, fitness merkezi ile birlikte güzellik ve cilt bakımı hizmeti verilmektedir.

Green Nature Diamond - Jolly

Green Nature Diamond

Marmaris Siteler Mahallesi içerisinde bulunan Green Nature Diamond, denize sıfır konumu ile yerli ve yabancı turistlerin favorisi oluyor. Şık bir dekorasyona sahip olan bu otelde farklı yaş gruplarına hitap eden farklı alanlar bulunmaktadır. Her Şey Dahil otelde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri yer alırken açık ve kapalı havuzda bulunmaktadır. Fitness Merkezi spa, çocuk oyun alanı, bilardo ve masa tenisi ile birlikte bisiklet, kano ve dalış gibi olanaklar sunuluyor.

IDEAL PRIME BEACH (Marmaris, Türkiye) - Tatil Köyü (Her Şey Dahil) Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

İdeal Prime Beach

Marmaris'in en büyük otelleri arasında yer alan İdeal Prime Beach, yerli ve yabancı turistleri ağırlarken lüks suitlerin yanı sıra mobilyalar, laptop ve jakuzi hizmeti de sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa ve spor salonunun yanı sıra bahçelerde mükemmel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Labranda Otelleri ve Resortları | Mares Marmaris | 5 Yıldızlı Her Şey Dahil

Labranda Mares Marmaris

Doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler bu yıl Labranda Mares Marmaris’e koşacak. Çocuk misafirler için Mini Kulüp, oyun alanı, çocuk diskosu gibi farklı hizmetler bulunurken hem büyüklerin hem de küçüklerin eğlenebileceği muhteşem bir deneyim sunuluyor. İtalyan lezzetleri, meyhane tatları, Uzakdoğu Mutfağı gibi farklı yemek seçenekleri de bulunmaktadır. Yürüyüş ve koşuyolu gibi seçenekler bulunan otelde tenis kortu ve futbol sahası videosu sporları gibi farklı alanlarda yer alıyor.

GRAND YAZICI CLUB TURBAN THERMAL (İçmeler, Türkiye) - Tatil Köyü Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel

Hem mavinin hem de yeşilin tadını çıkarabileceğiniz Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel, her şey dahi konsepti ile hizmet sağlamaktadır. Modern bir dizayna sahip olan odalar ile birlikte ücretsiz özel otopark bilgili 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ( ücretli)ve kuru temizleme (ücretli) gibi imkanlar sunuluyor. Yemyeşil bir bahçesi bulunan tesiste çocuklar için oyun alanları da yer alıyor.

Elegance Hotels International Marmaris I Marmaris I En Uygun Fiyat Garantisi

Elegance Hotels İnternational

Merkeze yakın bir konumda yer alan Elegance Hotels İnternational, denize kıyısı olmasının yanı sıra farklı bir atmosferde tatil yapma fırsatı sunuyor. Marmaris'te Unutulmaz Anılar biriktirebileceğiniz bir tatil fırsatı sunan bu Otel misafirlerin her alanda konforlu olmasını düşünerek hazırlanmış muhteşem tasarımları da beraberinde getiriyor.

Golden Rock Beach Hotel (Marmaris, Muğla) En Uygun Fiyatlı Rezervasyon | ENUYGUN

Golden Rock Beach

Siteler Mahallesi'nde yer alan Golden Rock Beach, denize sıfır konumu ve modern dizaynıyla dikkat çekiyor. Artık yüzme havuzu ve güneşlenme terası bulunan bu otelde Bali ve Thai masajlarından da yararlanabilirsiniz. Açık büfe lezzetlerden yararlanabileceğiniz muhteşem bir restorana sahip olan otelde su topu, dart ve masa tenisi ile birlikte su jimnastiği gibi eğlence olanakları da sunuluyor. Ayrıca karaoke ve gece şovları da tesis içerisinde yer almaktadır.

Casa De Maris Spa & Resort | Ucuzabilet.com

Casa De Maris Spa & Resort Hotel

Marmaris'in ünlü otelleri arasında yer alan Casa De Maris Spa & Resort Hotel, model dekore edilmiş hiç şık odaları ile birlikte misafirlere benzersiz bir saati deneyimi sunuyor. Otel odalarının tamamı pastel renklerle döşenmesinin yanı sıra mini bar ve özel banyo gibi imkanlarda sunulmaktadır. A la cart ve açık büfede yemek seçeneği sunulan tesiste, pool snack barda çeşitli atıştırmalıkların ve içeceklerin, beach snack barda ise içecek hizmeti veriliyor. Tesisin SPA merkezinde Türk hamamı, sauna ve masaj yaptırma imkanı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN