Marmaris'te akran zorbalığı: Öldüresiye dövüp kayda aldılar

Son yıllarda dünya genelinde artan akran zorbalığı, kötü sonuçlar doğurmaya başladı. Marmaris'te kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Bir grup genç kız, iki arkadaşını acımasızca dövdü. Genç kızlar kavga anlarını cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı. Olayın duyulmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede şüphelileri tespit etti. Şiddet uygulayan genç kızlar ve aileleri hakkında yasal işlem başlatılırken, mağdur kızlar ve aileleri de hukuki süreç başlattı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan akran zorbalığı büyük tepki çekti. Henüz 14-15 yaşlarında olan 6 kız yanlarına çağırdıkları 2 kızı öldüresiye dövdü. Küfürlerle zorbalık yapan kızlar, kavga anını cep telefonuyla kayda aldı.

İddiaya göre 6 kız çocuğu, iddiaya göre sevdikleri bir erkekten uzak durmasını istedikleri F.K. ve A.A. isimli kızları yanlarına çağırıyor. Çağrılan yere gelen kızları adeta evire çevire döven 6 kızı, yanlarında bulunan erkek engellemek istese de başarılı olamıyor. Şiddete uğrayan kızların şikayeti üzerine olay esnasında çekilen görüntüleri de ele geçiren polis ekipleri, akranlarına şiddet uygulayan 6 kız ve ailesi hakkında işlem başlattı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR

F.K. ve A.A. isimli kızlar ve aileleri tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan çalışmalarda, diğer kızların uyguladıkları şiddeti kayda alıp sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortaya çıktı. Görüntü kayıtları ile birlikte çalışma başlatan polis ekipleri zorbalık yapan tüm kızların kimliklerini ve adreslerini tespit etti. Şiddet uygulayan kızlar ve aileleri hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenilirken, mağdur kızlar ve ailelerinin mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN