Korkunç olay! Arkadaşını bıçaklayıp, son anlarını kaydetti!

Ankara'da bir genç, kız arkadaşını taciz ettiği iddiasıyla tartıştığı arkadaşını boynundan bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, talihsiz gencin son anlarını cep telefonu ile kaydetti.

Olay Mamak ilçesi Ekin Mahallesi'nde meydana geldi. Enes Ç. (20), kız arkadaşını taciz ettiği iddiasıyla arkadaşı Hasan Esen'i (21) yanına çağırarak konuşmak istedi. Konuşmanın tartışmayla dönmesiyle Enes Ç., yanında getirdiği bıçakla Esen'i boynundan yaraladı.

Kanlar içinde yere yığılan Hasan Esen'e ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaçmaya çalışan Enes Ç. ise yakındaki polis ekipleri tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

SON ANLARINI KAYDA ALDI

Çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan olayda Enes Ç.'nin elindeki bıçağı Esen'e savurduğu ve Esen'in bıçak darbesi ile yere yığıldığı, Enes Ç.'nin cep telefonu ile yerde yatan Esen'i kayda aldığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN