Komedyen Tolga Çevik Atatürk'ü canlandırdı

Komedyen Tolga Çevik Atatürk'ü canlandırdı

Türk sinemasına önemli bir katkı sunacak bir proje hayata geçiyor. Ünlü komedyen Tolga Çevik, bir bankanın 100. yıl kutlamaları kapsamında çekilen özel filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. Çevik'in başarılı makyajıyla Atatürk'e hayat vereceği film, büyük bir merakla bekleniyor.

Türk sinemasına önemli bir katkı sunacak olan "Armağan" filmiyle ilgili heyecan verici detaylar ortaya çıktı. Komedyen Tolga Çevik'in, bir bankanın 100. yıl kutlamaları kapsamında çekilen filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı daha önce duyurulmuştu.

Ali Taner Baltacı'nın yazıp yönettiği 40 dakikalık dramada, Celal Bayar karakterine Engin Alkan hayat verirken, bankanın ilk kadın müdürü "Hatice Hanım"ı Burcu Kara canlandırdı. Onur Buldu ise "Kumbaracı" karakteriyle dikkat çekiyor. Tolga Çevik'in titizlikle hazırlandığı Atatürk rolünde, ünlü makyöz Suzan Kardeş'in başarılı çalışması da gözlerden kaçmıyor.

"Armağan", sadece bir bankanın kuruluş yıl dönümünü kutlamakla kalmayıp, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarına da ışık tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN