Kız Kulesi’ni görmek isteyen İstanbul’a değil buraya gidecek! Güzelliği dillere destan: Gören kıskanıyor

Kız Kulesi’ni görmek isteyen İstanbul’a değil buraya gidecek! Güzelliği dillere destan: Gören kıskanıyor

İstanbul’un Kız Kulesi’ne yeni rakip Karadeniz’den geldi. Öyle ki artık Kız Kulesi’ni görmek isteyen İstanbul’a değil buraya gidecek. İşte güzelliği dillere destan olan o yer…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehre kazandırdığı Fatsa Fener Adası, bu sezon da büyük ilgi görüyor. Fatsa açıklarında yer alan kayalıklarda yapılan eşsiz ve doğaya uyumlu proje, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her gün düzenlenen tekne seferleriyle adayı ziyaret edenler, etkileyici manzaranın ve deniz ortasında geçirdikleri keyifli anların tadını çıkarıyor.

FATSA FENER ADASI’NA BÜYÜK İLGİ

Fatsa Fener Adası, Ordu'nun turizm alanında kazandığı en yeni değerlerden biri olarak öne çıkıyor. Kayalıklarda yapılan bu proje, adayı turizme kazandırarak önemli bir cazibe merkezi haline getirdi. Vatandaşlar, adayı ziyaret ederek, doğal güzelliklerin ve yenilikçi tasarımın tadını çıkarıyor. Günlük düzenlenen tekne seferleri, adanın popülerliğini artırıyor ve ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

ordu-fatsa-fener-adasi-3.jpg

Adanın turizme kazandırılmasından memnun kalan vatandaşlar, bu projeyi büyük bir beğeniyle karşıladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehre kazandırdığı bu değerli alan için teşekkür eden vatandaşlar, “Çok güzel bir yer olmuş. Fatsa’mıza çok güzel bir değer ve güzellik katmış. Böyle bir yerin turizme kazandırılmasından çok mutlu olduk. Ordu’da gezebileceğimiz farklı alanların olması, bizim için çeşitli aktivite seçenekleri sunuyor. Bu hizmeti bize sunduğu için Başkan Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

ordu-fatsa-fener-adasi-1.jpg

FATSA ADASI’NA YENİLİKÇİ BİR KİMLİK

Fatsa Adası, denizin ortasında bulunan kayalık üzerine inşa edilen ahşap zemin ile dikkat çekiyor. Adada 150 kişilik açık alan, kafe, seyir terası, seyir dürbünleri, balık izleme havuzları ve kuş gözlem noktası gibi çeşitli imkanlar sunuluyor. Bu yenilikçi projeyle Fatsa Fener Adası, Türkiye’de İstanbul’daki Kız Kulesi, Hırvatistan’daki Korkya Fener Evi, Molo Adası, Porfer Adası, Seveti Adası ve İsveç’teki Pater Noster Adası gibi uluslararası örneklerle benzerlik taşıyor.

ordu-fatsa-fener-adasi-2.jpg

Ordu’nun turizm alanında önemli bir yere sahip olan Fatsa Fener Adası, sunduğu eşsiz manzara ve doğa ile uyumlu tasarımıyla, hem yerli hem de yabancı turistler için cazip bir destinasyon olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN