Kıyıya vuran canlı şok etti! Görenler korkudan yanına bile yaklaşamıyor: Metrelerce uzunlukta canavar...

Kıyıya vuran canlı şok etti! Görenler korkudan yanına bile yaklaşamıyor: Metrelerce uzunlukta canavar...

Kıyıya vuran canlı bölge halkını korkuttu. Metrelerce uzunluğundaki canavar görenleri şok ederken, korkudan kimse yanına yaklaşamadı. Yetkililere haber verilmesi üzerine, o plaj halka kapatıldı. İşte o canavar...

Kıyıya vuran canavar bölge halkını korkuttu. Şoke eden görüntülerde, korkudan yanına yaklaşmak istemeyen vatandaşlar yetkililere haber verdi. Uzak durulması yönünde uyarılar gelirken, oluşan panik üzerine plaj halka kapatıldı. İşte tüm detaylar...

KIYIDA KORKI DOLU ANLAR

Kıyıya vuran devasa canavar bölgede panik havası oluşturdu. İngiltere'nin Hartlepool kentinde bulunan Headland Plajı'nda vatandaşlar tarafından tespit edildi. Kıyıya vuran canavarın bir balina olduğu anlaşılınca yetkililere haber verildi. Balina korku ve tedirginlik oluştururken cansız olduğu öğrenildi. Yetkililerin paylaştığı bilgilere göre, kıyıya vuran minye ya da fin balinası olduğu açıklandı.

19137989-728xauto.webp

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN GÖRDÜ

Balinanın cansız bedenini kaldırmak üzere çalışmalara başlayan yetkililer, plajı halka kapattı. Plajda yürüyüş yaptığı sırada karşılaşan vatandaş olayları anlattı. Her gün yürüyüş yaptığı plajda gördüklerini hemen polise aktaran vatandaş, "Plajda büyük bir balina olduğunu söyleyen bir kadınla karşılaştım. Benimle dalga geçtiğini düşündüm. İlk başta biraz korktum, o büyüklükteki bir şeyden herkes korkardı. Daha önce hiç gerçek bir balina görmemiştim. İlk başta tereddüt ettim, canlı mı cansız mı emin değildim ama yaklaştıkça ölü olduğunu anladım." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN