Kırmızı et fiyatları düşüyor! 200 TL indirimli satılacak! Herkes bayram edecek

Kırmızı et fiyatları düşüyor! 200 TL indirimli satılacak! Herkes bayram edecek

Kırmızı et fiyatları yükselişine devam ederken vatandaşı sevindirecek muhteşem bir indirim haberi geldi. Kırmızı et fiyatları artık 200 TL indirimli fiyattan satılacak. Herkesin dolabı etle dolup taşacak. İşte tüm detaylar…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kırmızı et satışları hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Piyasanın altında bir fiyattan kırmızı et satışı yapılacağını belirten Genç, vatandaşın yüzünü güldürdü. Trabzon'da herkes ete doyacak. İşte tüm detaylar…

PİYASADAN DAHA DÜŞÜK FİYATA SATILACAK

Kırmızı et fiyatları yükselişine devam ederken piyasanın çok daha altında bir fiyata kırmızı et satışı yapılacağı duyuruldu. Piyasanın 200 TL altında kırmızı et satışı yapılacağını duyuran Başkan Metin Genç, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Metin Genç, konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

et-kirmizi-kapak.jpg

"Biz Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak halkımız vatandaşımız ucuz ete ulaşabilsin istiyoruz. Et-Balık kurumumuz ile anlaşma yaptık biz vatandaşımızın tüketim ihtiyacı ne kadar ise şuan kıymanın kilosu 500-550 TL civarında biliyorsunuz. Biz Et-Balık kurumundan bu et ürünlerini alacağız mekanı tuttuk 300-350 TL civarında Trabzonlu hemşerilerimize et konusunda ucuz et sağlayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN