Kılık değiştirerek 5 milyonluk vurgun! 52 suç kayıdı olan hırsızlar kamerada

İstanbul’da hırsızlıklar girdikleri evden yaklaşık 5 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldı. Şüphelilerin güvenlik kamera görüntülerinden, hırsızlık sırasında kıyafet, şapka ve aksesuar takarak kılık değiştirdikleri tespit edildi. Polis 52 suç kayıdı olan şüphelileri gözaltına aldı.

Olay, 24 Temmuz Çarşamba günü İstanbul’da meydana geldi. Şüpheli kadın, A.C.O.’ya ait evin kapı kilidini kırarak içeri girdi ve yaklaşık 5 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını bavula koyarak çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin şapka ve gözlük kullanarak kendilerini gizlemeye çalıştığı, evden bavul ile ayrıldıkları görülüyor.

yeni-proje-1-002.jpg

10 Ağustos Cumartesi günü, aynı şüpheliler bu kez T.K.’ya ait eve girerek kol saati, 1500 dolar, 540 Euro ve bir miktar Türk lirası çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin farklı kıyafet ve aksesuarlar kullanarak kılık değiştirdikleri tespit edildi.

yeni-proje-2-001.jpg

52 SUÇ KAYIDI VARMIŞ

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Yıldız E. (20) ve Nazar Ş. (19) olduğunu belirleyerek, Kartal’da düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Şüphelilerden Yıldız E.’nin 60, Nazar Ş.’nin ise 52 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek adli işlemler başlatıldı.

yeni-proje-3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN