Kazdağı Milli Parkı ziyarete kapatıldı

Kazdağı Milli Parkı ziyarete kapatıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı içinde bulunan Şahin Deresi Cam Seyir Terası'nda aşırı sıcaklar nedeniyle zemin camı çatladı. Bu nedenle teras, ziyarete kapatıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı'nda bulunan Şahin Deresi Cam Seyir Terası, aşırı sıcaklar nedeniyle zemin camında oluşan çatlaklar sebebiyle ziyarete kapatıldı.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, terasın uzman ekipler tarafından incelemeye alınacağını ve çatlayan zemin camının değiştirilmesi için çalışmaların başlatılacağını söyledi. Odabaş, terasın teknik ekiplerin raporları doğrultusunda önümüzdeki günlerde tekrar ziyarete açılacağını da belirtti.

Terasın kapatılmasına neden olan durumun 42 dereceyi aşan aşırı sıcaklar olduğu tahmin ediliyor.

Bölgeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden de bir teknik ekip sevk edildi. Ekipler, terasta gerekli incelemeleri yaparak sorunun kaynağını ve çözümünü araştıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN