Kayseri'de feci kaza! Otomobiller hurdaya döndü: Anne ve baba öldü, 3 çocuğu yaralandı

Kayseri'de feci kaza! Otomobiller hurdaya döndü: Anne ve baba öldü, 3 çocuğu yaralandı

Kayseri-Ankara kara yolunda iki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve baba hayatını kaybetti, 3 çocuğu ile diğer sürücü yaralandı.

Kayseri-Ankara kara yolu Kalkancık Mahallesi yakınlarında saat 20.00 sıralarında korkunç kaza meydana geldi. Samet D. (35) yönetimindeki 55 ABV 398 plakalı otomobil ile Faruk B.'nin kullandığı (69) 48-TJ-JZ Hollanda plakalı otomobille çarpıştı.

9732294.jpg

Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada Samet D. ile eşi Leman D. olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Demet (12), Hiranur (5) ve Hikmet Can D. (14) ile diğer otomobilin sürücüsü yaralandı.

9732295.jpg

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN