Genç kızın feci ölümü! Aldığı ekmeği yiyemedi

Ankara'da TIR'dan fırlayan lastik bakkaldan ekmek alarak evine giden 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a çarptı. Genç kızın olay yerinde hayatını kaybederken, yere dağılan ekmekler yürek burktu. Bu yıl liseyi bitiren Berra Eraslan'ın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girdiği ve üniversite hayali kurduğu ortaya çıktı.

Kaza, Ankara Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi'nde meydana geldi. M.Ç. idaresindeki TIR'ın fırlayan lastiği köprüden düşerek önce o esnada yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a, ardından da bir servis minibüsüne çarptı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Erarslan'ın ailesi sinir krizi geçirdi.

tttttt.jpg

Sürücü M.Ç. gözaltına alındı. Vefat eden Erarslan'ın kazadan dakikalar önce bir marketten ekmek alarak evine gittiği belirlendi.

'İÇ ORGANLARI HASAR GÖRMÜŞTÜ'

Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Sait Özyürek, genç kıza teker çarpmasıyla kanlar içerisinde yere yığıldığını anlattı. Erarslan'ın iç organlarının hasar gördüğünü söyledi.

DUVAKLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Berra Eraslan için Elmadağ ilçesinde İstasyon Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Eraslan’ın ailesi, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Ayakta durmakta güçlük çektiği için sandalyede oturan anne Emine Eraslan, gözyaşlarına boğuldu. Berra'nın kardeşleri Bora ve Ömer ile diğer yakınlar ve arkadaşları, duvak konulan tabutun başında gözyaşı döktü. Berra Eraslan'ın cenazesi, öğle kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

uuuu.jpg

ÜNİVERSİTE HAYALİ KURUYORDU

Bu yıl liseyi bitiren Berra Eraslan'ın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girdiği ve üniversite hayali kurduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN