Karısı ve baldızını katletmişti! İfadesi 'pes' dedirtti

Karısı ve baldızını katletmişti! İfadesi 'pes' dedirtti

Eşini ve uyuyan baldızını defalarca bıçaklayarak öldüren Ferhat Boduroğlu'nn yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Ferhat Boduroğlu'nun “Benim hiç kimseyi öldürme gibi bir niyetim yoktu” ifadeleri 'pes' dedirtti.

Kadın cinayetleri bitmiyor, Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından öldürülüyor. Beylikdüzü’nde 17 Eylül 202 tarihinde boşanma aşamasında olduğu eşi Vildan Boduroğlu’nu (23) 38 defa bıçaklayıp ardından boğazını kesen, daha sonra ayrılmalarından sorumlu tuttuğu üst katta uyuyan baldızı Fatma Zehra Koyun'u 22 defa bıçaklayarak öldüren Ferhat Boduroğlu'nun(30) yargılandığı davanın yeni duruşması görüldü. Tutuklu sanık Ferhat Boduroğlu bugünkü duruşmada savunma yaptı.

'ÖLDÜRMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU'

Eşinin be baldızının hayasız bir hayat sürdüğünü iddia eden Boduroğlu, “Benim hiç kimseyi öldürme gibi bir niyetim yoktu” diyerek tek isteğinin boşanmak ve çocuğunun velayetini almak olduğunu söyledi.

Sanık Boduroğlu cinayetten sonra kızıyla bir fotoğrafını ise sosyal medya hesabından “Kızımla son foto geldik be kızım” notuyla paylaşmıştı.

Ferhat Boduroğlu hakkında ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşini kasten öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilirken, sanık Arif Türkan hakkında 2 kez ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan 40 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Şubat 2024 Raporu'na göre şubat ayında 36 kadın öldürüldü. Öldürülen kadınların 10’u eşleri, 7’si eski eşleri, 7’si birlikte oldukları kişi, 4’ü babası, 3’ü oğlu, 2’si tanıdık biri, 1’i ise tanımadığı biri tarafından öldürüldü. 2 olayda ise failin yakınlığı tespit edilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN