Kadın cinayetleri bitmiyor! Boşanma aşamasındaki eşini karakolun önünde katletti

Kadın cinayetleri bitmiyor! Boşanma aşamasındaki eşini karakolun önünde katletti

Türkiye'de toplumsal sorun haline gelen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa'da Kenan Şamlıoğlu, boşanma aşamasında olduğu eşini polis karakolunun önünde katletti. Ardından kendini vuran adam ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın, eşi veya sevgilisi tarafından öldürülüyor. Vahşetin bu seferki adresi Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesindeki Sarayönü Karakolu'nun önü. İddialara göre; Kenan Şamlıoğlu (32), boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi Nihal Şamlıoğlu'nu (27) silahla vurarak öldürdü. Ardından elindeki silahla kendini vurdu.

Silah seslerini duyarak dışarı çıkan polisler, 112 Acil Servis Merkezini arayarak ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nihal Şamlıoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralı olan Kenan Şamlıoğlu ise, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından genç kadının cansız bedeninin Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN