İYİ Parti'de bir istifa daha: Gönül bağımı kopardığım için...

İYİ Parti'de bir istifa daha: Gönül bağımı kopardığım için...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İYİ Parti'den gönül bağını kopardığı için ayrıldığını ifade eden Özdemir'in istifası ile partinin vekil sayısı 33'e düştü.

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Partinin Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel'in ardından İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir de istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasının gerekçesini açıklayan Özdemir, "Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım." dedi.

Nimet Özdemir'in istifası İYİ Parti'de son 8 ayda 11'inci istifa olurken partinin vekil sayısı 33'e düştü.

Özdemir'in paylaşımının tamamı şöyle:

"Kamuoyuna;

Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım.

Bir Vekil olarak, sadece beni seçenlerin, seçim bölgemdeki vatandaşlarımızın değil, bütün Türkiye’nin Vekili olduğumun bilincindeyim.

Seçim kampanyamı; Yetiştirme Yurtlarından çıkan kız çocuklarımız, hem anne hem baba olmak zorunda olan kadınlarımız, engellilerimiz ve sahipsiz hayvanlarımıza çare olacak mücadele için girdiğimi, bu vesileyle de Vekilliği kazandığımı biliyorum.

Sözünü verdiğim dört başlık başta olmak üzere, vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara çare olmak adına çalışmalarıma devam edeceğimden emin olun.

Benim için önemli olan; değerlerimden, inançlarımdan vazgeçmeden bunları savunmak. Bundan sonraki Vekillik hayatımda bu ilkeler doğrultusunda tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bana oy verenleri utandırmayacağım.

Saygılarımla."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN