İyi Parti'de istifa şoku devam ediyor: Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti'de istifa şoku devam ediyor: Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel istifa etti

İYİ Parti, son günlerde ardı ardına gelen istifalarla sarsılmaya devam ediyor. İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, sosyal medya üzerinden partiden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti’de 8 ayda 10. istifa yaşandı, son olarak Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Ersagun Yücel görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

BUGÜN PEŞ PEŞE 2 MİLLETVEKİLİ İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

Bugün öğlen saatlerinde istifa eden Isparta milletvekili Aylin Cesur'un ardından akşam saatlerinde bir istifa haberi daha geldi. Ahmet Ersagun Yücel şok bir kararla partisinden ayrıldığını açıkladı.

Yücel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partinin kuruluşundan itibaren emek verdiğini ancak artık bu görevi sürdüremeyeceğini belirtti. İstifalar, partinin içindeki dengeleri ve geleceği konusunda yeni spekülasyonlara yol açarken, İYİ Parti'nin önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Yücel, istifasını şu sözlerle bildirdi: "Türk Kamuoyuna Duyuru: Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendinin daveti üzerine katıldığım, kurulmasında ve gelişmesinde emeklerimiz olan ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olduğum İYİ Parti’den istifa ettiğimi bildirmek isterim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN