İstanbul'un göbeğinde maganda dehşeti: Taksiden havaya ateş açtı

İstanbul'da bir eğlence mekanından çıktıktan sonra taksiye binen bir şahıs alkolün de etkisiyle havaya ateş açtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan maganda sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli'nin Elmadağ Caddesi’nde silahla havaya ateş açma olayı ile ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, bir şahsın ticari taksinin ön yolcu koltuğundan silahla havaya ateş açtığı tespit edildi.

videoframe-845.png

MAGANDA YAKALANDI

Kimlik bilgileri tespit edilen şüpheli M.G., dün (19 Temmuz) Mecidiyeköy’de yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın üzerinde olayda kullandığı silah da ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde, M.G.’nin eğlence yerinden çıktıktan sonra taksiye bindiği ve alkolün etkisiyle havaya ateş açtığı öğrenildi.

9701065.jpg

SERBEST BIRAKILDI

M.G. hakkında genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı Kanuna muhalefet (SKM) suçlarından adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN