İstanbullular yaşadı! Hem %50 indirimli hem de konforlu toplu ulaşım! Yolculuklarınız kesintisiz devam edecek

İstanbullular yaşadı! Hem %50 indirimli hem de konforlu toplu ulaşım! Yolculuklarınız kesintisiz devam edecek

İstanbullular sevinçten havaya uçacak. Artık toplu taşıma ulaşımları hem daha uygun fiyatlı hem de daha konforlu bir hale dönüşecek. İstanbulkart sahipleri artık yolculuklarını kesintisiz bir şekilde rahatça yapabilme hakkına elinde tutuyor. İşte tüm detaylar…

İstanbullular artık çok daha kolay ulaşım sağlayacak. İstanbulkart sahiplerinin kullanacağı %50 indirim hakkı ile birlikte çok daha rahat bir ulaşım sağlanacak. Hem aracınızı kullanın hem de toplu taşıma araçlarından uygun fiyata yararlanın. İşte tüm detaylar…

İSTANBULKARTA %50 İNDİRİM

Aracına seçili İspark P+D otoparklarına bırakan İstanbul kart sahipleri muhteşem bir kampanya ile sevinçten havalara uçuyor. İstanbulkartınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza kolay bir şekilde devam edebileceksiniz.

Hem %50 indirimden yararlanıp hem de konforlu bir toplu taşıma fırsatı yakalamak isteyenler İstanbulkartın bu indiriminden mutlaka yararlanmalı. Şehrin çeşitli noktalarında yer alan P+D otoparklarıyla daha kolay, ekonomik ve çevreci bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN