İmamoğlu’ndan İstanbulluya bir müjde daha! Ücretsizdi sınırsız oldu, hayırlı olsun

İmamoğlu’ndan İstanbulluya bir müjde daha! Ücretsizdi sınırsız oldu, hayırlı olsun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir çapında 11 bin 500 farklı noktada sunulan internet hizmetini geliştirerek kullanıcılarına sınırsız Wi-Fi erişimi sunmaya başladı. İBB, bununla da yetinmedi! İstanbulluya bir müjde daha verdi: Artık sınırsız

Daha önceleri aylık 60 GB ile sınırlı olan internet erişimi, yapılan yenilikle birlikte artık kota sınırsız hale geldi. İBB ve İSTTELKOM iş birliğiyle yürütülen bu hizmet, İstanbulluların günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.

İBB Wi-Fi, kent genelinde birçok alanda; parklar, meydanlar, spor kompleksleri, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversiteler, öğrenci yurtları, kreşler, hastaneler ve toplu taşıma araçları gibi yerlerde kullanılabilir durumda.

img-5762.jpeg

İstanbullular, “İstanbul Senin” mobil uygulaması aracılığıyla kolayca İBB Wi-Fi ağlarına bağlanabilir ve sınırsız internetin tadını çıkarabilirler. Bu yenilik sayesinde, İBB’nin sağladığı internet hizmeti daha erişilebilir ve kullanışlı hale geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN