Yargı'da eski karakterler geri dönüyor: Yiğit Kalkavan yeniden kadroda

Yargı'da eski karakterler geri dönüyor: Yiğit Kalkavan yeniden kadroda

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, dün akşam 94. bölümüyle izleyicilerini ekranlara kitledi. Dizinin finaline yaklaşırken heyecan da artıyor. Son bölümlerde dizinin eski karakterleri de yeniden geri dönüyor. Bu karakterler arasında daha önce Rıdvan karakterini canlandıran Yiğit Kalkavan da var. Kalkavan, Yargı'nın son 2 bölümünde flashback sahnelerinde seyirci karşısına çıkacak.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, dün akşam 94. bölümüyle izleyicileri ekranlara kitledi. Dizinin final tarihi de belli oldu: Yargı, 95. bölümde ekrana veda edecek.

Dizinin finaline yaklaşırken heyecan da artıyor. Son bölümlerde dizinin eski karakterleri de yeniden geri dönüyor. Bu karakterler arasında daha önce Rıdvan karakterini canlandıran Yiğit Kalkavan da var.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yiğit Kalkavan, geçen sezon ölerek veda ettiği Yargı'dan sonra Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol aldı. Oyuncu, Yargı'nın son 2 bölümünde flashback sahnelerinde seyirci karşısına çıkacak.

Rıdvan'ın geri dönüşü, dizinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN