Huzurevi yangınından günler sonra acı haber: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Huzurevi yangınından günler sonra acı haber: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde huzurevinde çıkan yangından 10 gün sonra bir kişi daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böylelikle yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki 6 katlı özel bir huzurevinde 14 Ağustos Çarşamba günü çıkan yangın, bir can daha aldı. Yangın, huzurevinin birinci katında akşam saatlerinde başladı ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında huzurevi sakinleri, çalışanların yardımıyla dışarıya çıkartıldı.

9905578.jpg

Yangında Kerim Güvenç (80), Yüksel Çankaya (61) ve Ahmet Şükrü Peker ağır olmak üzere 23 huzurevi sakini yaralandı.

YANGINDAN 10 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Durumu ağır olan Kerim Güvenç yangından 7 gün sonra yaşamını yitirirdi. Antalya Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Yüksel Çankaya da doktorların tüm çabalarına rağmen yangından 10 gün sonra bugün hayatını kaybetti.

9905579.jpg
Yüksel Çankaya (61)

Çankaya'nın cansız bedeni sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Yakınları, morgda cenazeyi teslim almayı beklerken büyük bir üzüntü yaşadı.

'HİÇ İLGİLENMEDİLER'

Ablası Sabriye Çankaya, hastane sürecinde ağabeyinin çektiği acıyı anlatarak, huzurevinden şikayetçi olduklarını belirtti. Çankaya, "Şehir Hastanesi'ne geldiğimde ağabeyimin ağır yaralı ve yoğun bakımda yattığını gördüm. Çok acı çekiyordu. 10 gün dayanabildi ve gece saatlerinde hayatını kaybetti. Huzur evinden şikayetçi olduk. Bize durumunu sormadılar, hiç ilgilenmediler" dedi.

9905584.jpg

Yüksel Çankaya’nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilerek memleketi Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Ayazini Köyü mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN