Gülben Ergen'den Bakan Tunç'a Narin çağrısı: Açıklama bekliyoruz

Gülben Ergen'den Bakan Tunç'a Narin çağrısı: Açıklama bekliyoruz

Şarkıcı Gülben Ergen, Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin üzüntüsünü dile getirdi. Ergen, Adalet Bakanı Tunç’a seslenerek, Narin’in katillerinin ve cinayetin neden işlendiği sorularının yanıtlanması gerektiğini söyledi. Ergen, yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanım, Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz." dedi.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle sarsılan Türkiye, cinayetin faillerinin ve nedeninin hala aydınlatılamamış olmasına tepki gösteriyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a seslenerek, soruşturmanın yavaş ilerlediğine dikkat çekti.

Ergen, Bakan Tunç'un sosyal medya paylaşımının altına yaptığı yorumda, "Sayın Bakanım, Narin'in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ergen'in paylaşımı şöyle:

“Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN