Eski imamı öldürüp kaza süsü verdiler

Eski imamı öldürüp kaza süsü verdiler

Antalya'da eski din görevlisi Mustafa Keyik’in uçurumda cesedi bulundu. Keyik’in cinayete kurban gittiğini, olaya kaza süsü verilmek istendiği ortaya çıktı. Tutuklamalar var.

Olay Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde meydana geldi. Geçen hafta cumartesi günü bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak Gündoğmuş ilçesi Köprülü Mahallesi’ndeki Hacı Beleni mevkisinde uçurumda bir ceset gördüğünü söyledi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi.

Cesedin Keyik’e ait olduğu ve tüfekle başının arkasından vurulduğu tespit edildi. Keyik’in kamyoneti ise uçurumun kenarında yolda yamaca çarpmış olarak bulundu.

apazyugc50cis1qk-6dw2w.webp

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, eski din görevlisi Keyik’in bir süredir M.S. ile birlikte olduğu belirlendi. M.S. ve 7 şüpheli gözaltına alındı.

KAZA SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞTILAR

Alınan ifadeler sonucunda Mustafa Keyik'in, M.S., amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak tarafından öldürüldüğünü cinayete kaza süsü verilmek istendiği için uçurumdan atıldığı ortaya çıktı. Şüphelilerden M.S., Fedai Solak ve Tolga Solak tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN