Eski eşini ağır yaralayan şahsın su deposunda cesedi bulundu

Eski eşini ağır yaralayan şahsın su deposunda cesedi bulundu

İzmir'de 7 Ekim'de eski eşini tabancayla ağır yaralayan adamın su deposunda cansız bedeni bulundu. Şahsın intihar ettiği değerlendiriliyor.

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Güzeltepe Mahallesi 8424 Sokak'ta 7 Ekim günü vahşet yaşandı. İşe gitmek için evden çıkan Özge Polat'ın (34) karşısına çıkan 1,5 yıl önce boşandığı eşi Serkan Yıldız (34) yanında taşıdığı tabancayla kadına art arda ateş ederek kayıplara karıştı.

10216368.jpg

Ensesinden ve karnından yaralanan Polat Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan ve 2 çocuk annesi olan Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

10216369.jpg

1 AY SONRA SERBEST BIRAKILMIŞ

Polis, olayın ardından kaçan Serkan Yıldız'ı aramak için çalışma başlattı. Polat'ın eski eşi hakkında daha önce birçok kez şikayette bulunduğu, Yıldız'ın eşini yaraladığı ve çocuğunu alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklandığı ve 1 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği bildirildi.

10216366.jpg

Yıldız'ın serbest kaldıktan sonra Polat ve ailesini ölümle tehdit ettiği, kadının şikayetçi olması üzerine ise daha önce hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verildiği ifade edildi.

10216370.jpg

SU DEPOSUNDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Serkan Yıldız'ı arama çalışmaları sürerken Şirintepe Mahallesi 8414 Sokak'ta bulunan bir su deposundan kötü kokular gelmesi üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. Ekipler yaptığı çalışmalarda depoda erkek cesedi buldu.

10216372.jpg

Başında kurşun yarası bulunan cansız bedenin firari şüpheli Serkan Yıldız'a ait olduğu tespit edildi. Yıldız'ın intihar ettiği değerlendiriyor.

10216373.jpg

Polisin olayla ilgili soruşturması ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN