Erkek şiddeti engellenemiyor! 12 yıldır birlikte yaşadığı kadını katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. İ.A. dini nikahla birlikte yaşadığı Fatma A.'yı ve ilk eşinden olan C.A'yı silahla vurdu. Fatma A. olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli ve katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor.

manset-foto.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kadın cinayetinin adresi bu defa Balıkesir'in Bandırma ilçesi oldu. İ.A. 12 yıldır birlikte yaşadığı Fatma A.'yı ve Fatma A.'nın ilk eşinden olan oğlu C.A.'yı silahla vurdu.

yyyyyrrrrr.jpg

Fatma A. olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu C.A ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

tyyyyy.jpg

İ.A. olayın ardından kendini de vurarak intihar etti. Cenazeler Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, kadın cinayetlerinin 7 aylık raporuna göre, Temmuz ayında 28 kadın öldürüldü. Yılın ilk yedi ayında bu sayı 249'a ulaştı. Öldürülen kadınlar arasında beş yaşında bir kız çocuğunun olması, şiddetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN