Emeklilerin aylığını harcamakla bitiremediği şehir! En mutlu emekliler bu 3 ilçede yaşıyor

Emeklilerin aylığını harcamakla bitiremediği şehir! En mutlu emekliler bu 3 ilçede yaşıyor

Emekli olan burada yaşamak isteyecek. Hem ucuz fiyatlarıyla dikkat çekiyor hem de tatil cennetinin göbeğinde yer alıyor. Emeklilerin en mutlu olduğu 3 ilçe belli oldu. Emekliliğini alan soluğu burada aldı. İşte emeklilerin parasını harca harca bitiremediği o şehirler…

Türkiye'nin en güzel yerleri Ege sınırları içerisinde yer alıyor. Emekli olduktan sonra nereye yerleşeyim diye düşünenler emeklilik hayallerini o şehirde gerçekleştirecek. Doğal güzelliklerinin yanı sıra sakin yaşamıyla ön plana çıkan bu şehirler huzurlu ve keyifli bir yaşamın tam adresi oluyor. İşte emeklilerin parasını harca harca bitiremediği o şehirler…

EMEKLİLERİN GÖZDE İLÇELERİ

Aydın'ın güzellikleri Söke'de saklı - Cumartesi Haberleri

1. Söke

Aydın'a bağlı bulunan Söke hem doğal güzellikleri ile hem de sakin yapılarıyla yaşamın vazgeçilmez adresleri oluyor. Ege Denizi'ne kıyısı bulunan bir İlçe olan Söke, temiz havası ve yeşillikleri ile emekliler için huzur dolu bir yaşam ortamı sağlamaktadır. Söke, tarihi dokusu ve kültürel etkinlikleriyle de emekliler tarafından sıkça tercih ediliyor.

Foça Gezi Rotası – İzmir Rota

2. Foça

İzmir'in Gözde ilçeleri arasında yer alan Foça tarihi ve doğal güzellikleri ile emekliler tarafından en sık tercih edilen rotalar arasında yer almaktadır. Denize kıyısı olan Foça temiz Denizi ve balıkçı tekneleri ile huzurlu bir yaşam ortamı sağlamaktadır. Foça'da bulunan tarihi evler ve dar sokaklarda emeklilik hayallerinizi süsleyecek.

Bayındır'da tarih canlanıyor - Cumartesi Haberleri

3. Bayındır

İzmir'in iç kesimlerinde bulunan Bayındır doğal güzellikleri ve temiz havası ile emekliler için ideal bir rota oluşturmaktadır. Sakin ve huzurlu bir yaşam arayanlar için kaçınılmaz bir nokta olan Bayındır sessizliği ve doğanın iç içe olduğu bir yaşam ortamı sağlıyor. Ilçenin tarihi dokusu ve yöresel lezzetleri de emekliler için keyifli bir alan oluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN