Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay'ın 6 yıllık evliliği sona erdi

Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay'ın 6 yıllık evliliği sona erdi

2018 yılında nikah masasına oturan Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay, 6 yıllık evliliklerini bitirdiklerini açıkladı. "Ece ve Efe olarak yeni bir süreç başlıyor hayatımızda…" diyen Vahapoğlu, "Cihan ile 6 yıllık evliliğimizi ve toplam 9 yıllık beraberliğimizi bugün anlaşmalı boşanarak dostça ve sevgiyle bitirdik" dedi.

2018 yılında dünya evine giren ve Efe adında bir oğulları olan yazar Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay, boşandı. Vahapoğlu, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

"Ece ve Efe olarak yeni bir süreç başlıyor hayatımızda…" diyen Vahapoğlu, "Cihan ile 6 yıllık evliliğimizi ve toplam 9 yıllık beraberliğimizi bugün anlaşmalı boşanarak dostça ve sevgiyle bitirdik" ifadelerini kullandı.

ssssss.jpg

Ece Vahapoğlu, sözlerini "Her zaman çok sevdiğimiz canımız Efe’nin anne ve babasıyız. Bütünün hayrına olmasını diliyorum…" diye noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN