Düğünüyle gündem olan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin istifa etti

Düğünüyle gündem olan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin istifa etti

6 Şubat depremlerinde eşini ve oğlunu kaybeden ve daha depremin yaraları henüz sarılmamışken AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendinden yaşça küçük Avukat Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğünüyle gündeme gelen Çetin, görevinden istifa ettiğini duyurarak “06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim” dedi.

6 Şubat depreminin yaraları henüz sarılmamışken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in yaşadığı trajedinin ardından hızla gerçekleşen evliliği, toplumun bazı kesimlerinde tartışma yaratmıştı. Depremde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin, acının henüz taze olduğu bir dönemde, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile dünya evine girmişti.

Düğünüyle gündeme gelen Çetin, görevinden istifa etti. Çetin, “06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim” dedi.

Çetin’in açıklaması şöyle:

“Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim. Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

“ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN ÇİRKİN KAMPANYADAN AİLEMİ VE PARTİMİN YIPRATILMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİM”

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN