ÇAYKUR onlarca personel alacak! Memur olmak isteyenlere altın fırsat: Tarih ve şartlar açıklandı

ÇAYKUR onlarca personel alacak! Memur olmak isteyenlere altın fırsat: Tarih ve şartlar açıklandı

İş arayanlara müjde! ÇAYKUR yeni personel alımı yapacağını duyurdu! Memur olmak isteyenlere altın fırsat! Onlarca personel alınacak! ÇAYKUR iş başvurusu detayları neler? Başvuru şartları neler? Tarih ve şartlar açıklandı...

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), KPSS 2024/1 tercih başvuruları kapsamında önlisans ve lisans mezunu 97 memur alımı yapacağını duyurdu. Adaylar, 18 Temmuz 2024 tarihine kadar başvurularını ÖSYM’nin AİS internet sitesinden gerçekleştirebilecek. İşte ÇAYKUR’un personel alımı ile ilgili detaylar:

ÖNLİSANS MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI

EKSPER ALIMI:

  • Pozisyon: 16 Eksper

  • Şart: Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

LİSANS MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI

AMBAR MEMURU ALIMI ŞARTLARI:

  • Pozisyon: 81 Ambar Memuru

  • Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Finans ve Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, İşletme-Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Maliye veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

  • Ziraat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

  • Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Kültür Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Toprak Bilimi ve Tarım Kimyası, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar, 18 Temmuz 2024 tarihine kadar başvurularını ÖSYM’nin AİS internet sitesinden gerçekleştirebilecek. Başvuruların son günü yaklaştıkça yoğunluk yaşanabileceğinden, adayların işlemlerini son günlere bırakmamaları tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN