Canavarı Van’da ararken Sivas’ta çıktı! Hem de en büyüğü: Sadece adını biliyorduk şimdi yüzünü

Canavarı Van’da ararken Sivas’ta çıktı! Hem de en büyüğü: Sadece adını biliyorduk şimdi yüzünü

Sivas’ta halk arasında canavar olarak lanse edilen Büyük Kurt, fotokapana yakalandı. Kimse daha önce onu yakından görmemişti. Van’daki efsane Sivas’ta yaşandı. Görenler inanamadı..

Sivas’ta doğa fotoğrafçısı, nadir görülen büyük kurdu kaydetti. Halk arasında ‘canavar’ olarak bilinen o kurt daha sonra kayıplara karıştı. İşte Sivas’ın canavarı…

Sivas’ta doğa ve yaban hayatına gönül vermiş fotoğrafçı Mustafa Aslan, yedi yıllık emeğinin karşılığını, İç Anadolu Bölgesi’nde ender rastlanan bir sahne ile aldı. Bölgede halk arasında ‘canavar’ olarak nitelendirilen büyük bir kurt, Aslan’ın kurduğu fotokapan tarafından görüntülendi. Bu olağanüstü an, kurtun temkinli hareketleriyle bölgeyi terk etmesiyle son buldu.

BÜYÜK KURT GÖRÜNDÜ!

img-3136-001.jpeg

Mustafa Aslan’ın sabırlı çalışmaları ve doğaya olan tutkusu, bu nadir görülen kurtun kaydedilmesini sağladı. Kurt, fotokapana yakalandıktan sonra çevreye dikkatli bir şekilde göz gezdirerek alandan ayrıldı. Aslan’ın bu başarısı, İç Anadolu Bölgesi’nin vahşi yaşamının zenginliğine ve çeşitliliğine dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN