BUDO fiyatlarını duyan yüzerek gitmek isteyecek! Yüzde 52 zam geldi: İşte yeni zamlı tarife

BUDO fiyatlarını duyan yüzerek gitmek isteyecek! Yüzde 52 zam geldi: İşte yeni zamlı tarife

BUDO fiyatlarına öyle bir zam yapıldı ki... Duyan yüzerek gitmek isteyecek! BUDO fiyatlarına tam yüzde 52 zam yapıldı! İşte yeni zamlı tarife...

Bursa'nın Mudanya ilçesinden hareket eden deniz araçları, İstanbul'un Eminönü/Sirkeci iskelesine ulaşımı sağlıyor. 22 Ocak 2024 tarihinde BUDO tarafından yapılan zam ile bilet fiyatları 230 liradan 350 liraya yükseldi, bu da yüzde 52'lik bir artış anlamına geliyor.

ÖĞRENCİ VE ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL TARİFELER

BUDO'nun bazı seferleri, 7 gün boyunca iptal edildi

BUDO, Mudanya-Eminönü güzergahında öğrenci ve çocuk yolcular için bilet fiyatını 250 lira olarak belirledi. Bu özel tarifeler, genç yolcuların daha uygun fiyatlarla seyahat edebilmesini amaçlıyor.

SEYAHAT SÜRESİ VE ŞARTLAR

BUDO'dan bilet fiyatlarına yüzde 52 zam! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Mudanya ile Eminönü arasındaki deniz seferleri, günün saatine, seferin gerçekleşeceği güne ve deniz şartlarına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Ancak, normal şartlarda yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 20 dakika olarak belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN