Bu kez Simpsonlar değil Kurtlar Vadisi bildi! Yıllar önce tahmin etmişler: O sahnesi hayrete düşürdü

Bu kez Simpsonlar değil Kurtlar Vadisi bildi! Yıllar önce tahmin etmişler: O sahnesi hayrete düşürdü

Herkes Simpsonları konuşuyor ama bu kez Simpsonlar değil Kurtlar Vadisi bildi. Türkiye’nin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi, yıllar önce bildiği o olayla gündemde. İşte gündem olan sahne…

Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren, aradan geçen bunca yıla rağmen hala milyonlarca hayranı olan Kurtlar Vadisi, ABD yapımı The Simpsons gibi başarılı tahminleriyle dikkat çekiyor. Dizinin bir bölümünde yakalanan yeni detay ise herkesi şaşkına çevirdi.

yeni-proje-21.jpg

Kurtlar Vadisi’nde ele alınan olayların çoğunun günümüzde yaşandığı iddia edilen paylaşımlar sosyal medyada hızla yayılırken, bu sefer dizinin yapay zekayı bildiği ortaya çıktı. Son güncellemesiyle beraber bir yapay zekadan çok daha ötesi olan ChatGPT sohbet etmekten görüntülü konuşmaya kadar daha fazla alana yayılırken, Kurtlar Vadisi'nde işlenen bir konu görenleri epey şaşırttı.

yeni-proje-18.jpg

YILLAR ÖNCESİNDEN BİLİNMİŞ

2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi’nde, Polat Alemdar’ı tuzağa düşürmek için yapay zekaya başvurulması ve Safiye’nin sesinin taklit edilmesi seyirciyi oldukça şaşırtırken, ChatGPT’nin şuan bunu yapabiliyor olması herkesi dumur etti.

yeni-proje-20.jpg

Söz konusu sahnede yapay zeka Safiye gibi Polat Alemdar ile konuşuyor ve yapay zeka sayesinde Polat Alemdar’ın Yedikule zindanlarına çağırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN