Birlikte yaşadığı kadını ve çocuklarını katletmişti! İfadesi ortaya çıktı: Uzaylı alçakların...

Birlikte yaşadığı kadını ve çocuklarını katletmişti! İfadesi ortaya çıktı: Uzaylı alçakların...

İstanbul'da, dini nikahla birlikte yaşadığı kadın ile iki kızını katleden S.G.'nin ifadesi ortaya çıktı. S.G. ifadesinde, ''Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor'' dedi.

Dehşet veren olay 23 Şubat Cuma günü Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yaşandı. İş insanı S.G., önce kızları Z.G. (30) ve M.G.'i (31) daha sonra da dini nikahla yaşadığı Y.Ü.'yü tabancayla öldürdü.

Cinayet Büro ekipleri kaçan S.G. güvenlik kamera görüntülerini kullanarak gittiği kickboks salonunda yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının üzerinde üzerinde 3 tabanca, 6 şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi. Savcılık ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

kaddd.jpg

'UZAYLI ALÇAKLARIN PEŞİNE NEDEN DÜŞÜLMÜYOR'

Şüpheli S.G. hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. "Ben bu konu ile alakalı daha önce ayrıntılı ifade vermiştim. O ifademi aynen tekrar ederim. Neden burada olduğumu bilmiyorum." diyen zanlı "Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi. Zanlının akıl sağlığı raporu için hastaneye gönderilmesi bekleniyor.

Öte yandan, ülkemizde kadın cinayetleri önlenemiyor, Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından öldürülüyor. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu 2024 yılının ocak ayını raporladı. Rapora göre, 31 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 21 kadının ölümü ise şüpheli.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN