Bayram tatiliniz boşa gitmesin! Yurt dışına vize alamayanlara özel rota! Valizini hazırlayan buraya koşuyor

Bayram tatiliniz boşa gitmesin! Yurt dışına vize alamayanlara özel rota! Valizini hazırlayan buraya koşuyor

Bayram tatilinde mükemmel bir tatil yapmanın adresi Türkiye olacak. Yurt dışı tatil planını değiştirenler ya da vize alamayanlara özel yeni rotalar tek tek belirlendi. Valizini toplayan soluğu burada alıyor. İşte bayram tatilinin en keyifli adresi…

Bayram tatilinizin tadı buralarda çıkacak. Hem unutulmaz bir tatil hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz bu rotalar sizi huzur getirecek. Tatil planınızı yapmadan önce mutlaka bu rotalara göz atmanız gerekiyor. Türkiye'nin el değmemiş muhteşem noktalarında tatili keyfini süreceksiniz. İşte bayram tatilinin en keyifli adresi…

TÜRKİYE'NİN 5 CENNET İLÇESİ

1. Seferihisar

Hem tarih hem de doğal güzelliği ile bilinen Seferihisar, Ege'nin en gözde tatil mekanları arasında yer alıyor. Kendine has Şirin koyları ve temiz plajları ile bilinen Seferihisar tatil yapmak isteyenler için de ideal bir rota oluşturuyor.

Urla Kekliktepe'de Yaşamak İçin 7 Neden

2. Urla

Ege denildi mi akla ilk gelen yerlerden biri olan Urla tarihi zenginliklerinin yanı sıra lezzetli yemekleri ve muhteşem manzaraları ile biliniyor. Keyifli ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz Urla'da doğa ile iç içe bir tatil yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

AKÇAKOCA PLAJLARI | Kültür Portalı

3. Akçakoca

Yeşil ve mavinin birleştiği muhteşem bir tatil rotası olan Akçakoca, Karadeniz'in en bilindik tatil beldeleri arasında yer alıyor. Temiz havası ve sakin plajlarıyla huzur dolu bir tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Fethiye'de görmeniz gereken 10 yer (Fethiye gezilecek yerler)

4. Fethiye

Muhteşem koyları, berrak denizleri ile birlikte herkesin tatil yapmak için can attığı Fethiye Türkiye'nin en popüler tatil mekanları arasında yer alıyor. Eğlence, doğa, spor ve daha birçok aktivite Fethiye'de sizi bekliyor olacak.

Didim Otelleri - Jolly

5. Didim

Muhteşem plajları ve tarihi güzellikleri ile bilinen Didim, keşfedilmeyi bekleyen muhteşem tatil rotalarından biri olarak bilinmektedir. Eğlenceli aktiviteleri ve benzersiz doğal güzellikleri ziyaretçileri kendine çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN