Ankara'da Ege ve Akdeniz havası yaşatıyor! Kimse Ankara’da olduğuna inanmıyor! Arabasına atlayan soluğu burada alıyor

Ankara'da Ege ve Akdeniz havası yaşatıyor! Kimse Ankara’da olduğuna inanmıyor! Arabasına atlayan soluğu burada alıyor

Görenler Ankara'da olduğuna inanmıyor yaz sıcağının en güzel adresi oluyor. Arabasını atlayan Ankaralılar soluğu Kral Havuzu’nda alıyor. Serinlemek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan bu yer bu yıla damgasını vuracak. İşte tüm detaylar…

Ankara merkeze 70 kilometre uzaklıkta yer alan Kızılcahamam ilçesinde bulunan bu yer birçok kişi tarafından bilinmiyor. Doğal güzelliği ve mistik ortamıyla herkesi kendine hayran bırakan Kral Havuzu, 2024 yılının vazgeçilmez adresi olacak. Özellikle yaz sıcaklarında serinlemek isteyenler soluğu bu havuzda alacak.

ANKARA'NIN YENİ ADRESİ

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kral Havuzu, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olacak. Bölgede kamp, mangal ve piknik yapabilme imkanı sunulurken doğada saklı kalmış bu yer serinlemek isteyenlerin de adresi oluyor. Kendinizi Ege ve Akdeniz'de zannedeceğiniz Kral Havuzu, tatil havasını da aratmıyor.

KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU - Kızılcahamam Soğuksu Haber - Mobil

Kızılcahamamlıların yakından bildiği ancak birçok kişinin gözden kaçırdığı bu yer mistik ortamıyla şehrin stresinden ve kaosundan uzaklaşmanızı sağlıyor. Aileniz ve dostlarınızla birlikte doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız hafta sonunu değerlendirmek için mutlaka merkeze yakın bu yeri tercih etmeniz gerekiyor.

Büyüleyen güzellik: Kral Havuzu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN