Ankara, İstanbul, İzmir… Herkes tatil için soluğu burada alacak! Tek sıkıntısı var ama sonu cennete çıkıyor

Tatil için Türkiye'yi tercih edenler bu yıl nereyi gezsem diye düşünmeye devam ediyor? Bu haber belki de sizin seçeneklerinizi biraz da olsa daraltabilir. Ankara, İzmir, İstanbul ve daha birçok şehir soluğu burada alacak. Denize sıfır bir tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor bir kez keşfeden her zaman gitmek istiyor.

Türkiye'nin farklı noktalarında farklı güzellikler yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Balıkesir'de denize sıfır kamp yapma imkanı tanıyan bu koy herkesin tercihi olacak. Küçükova Koyu, bölgenin en güzeli olarak size göz kırpıyor.

TATİLİN YENİ ADRESİ

Balıkesir'de bulunan ve çevresinde hiçbir tesisin bulunmadığı bu bölge sessiz ve ıssız bir tatilinde adresi oluyor. Piknik ve kamp için tercih edilen Küçükova Koyu özellikle hafta sonları oldukça yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırlıyor. Hafta içi daha Sessiz ve sakin bir ortam sunan Küçükova Koyu İstanbul'a yakın kamp alanları arasında yer alıyor. Denize sıfır çadır kampı yapma imkanı sunan Küçükova Koyu, biraz daha üst kısımlara çıktıkça karavan kampı yapma olanağı da sunmaktadır.

KAPIDAĞ YARIMADASI - BÜYÜK VE KÜÇÜK RİNG | Biz Evde Yokuz

TEK KUSURU YOLLARI

Küçükova Koyu’na giden kişilerin karşılaştığı en büyük problemlerden biri yolun bozuk olmasıdır. Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı İlhan köy sınırları içerisinde yer alan Küçükova Koyu, Erdek ilçe merkezine 21,1 kilometrelik mesafede bulunuyor. Erdek, Ocaklar, Narlı, İlhanköy güzergahlarını takip ederek Küçükova Koyu’na ulaşabilirsiniz. Yerden yüksek veya 4x4 arazi araçlarınız yok ise koya inmeden tepe kısımda bulunan alana aracınızı Park ederek yürüyerek inme imkanınızda bulunuyor.

KAPIDAĞ YARIMADASI - BÜYÜK VE KÜÇÜK RİNG | Biz Evde Yokuz

Kamp ve piknik yapmak isteyenler için tuvalet ve duş bulunmadığını da belirtmek gerekiyor. Bölgede elektrik ve şarj imkanı yokken Market ve tesiste bulunmuyor. Yerde Ateş yakmanın yasak olduğu bu koyda çöp kutusu olmaması ile birlikte çöplerinizi atmak için de yanınızda mutlaka bir poşet ya da kutu götürmenizde fayda var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN